9 07, 2021

De komende tijd weer alles geannuleerd door Corona…

Het mag helaas niet zo zijn, de boekingen die door de versoepelingen weer waren binnengekomen zijn per direct afgeblazen.

Dit weekend in Rotterdam gaan beide optredens niet door en de twee optredens die voor de weken erna stonden zijn ook afgezegd.

Zelfs voor de komende maanden nemen mensen nog het zekere voor het onzekere en zeggen boekingen af. Begrijpelijk maar dus nog weinig fijne vooruitzichten.

We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we weer echt aan de bak kunnen.

Gelukkig blijven er ook aanvragen binnenkomen en staan er voor de maand september (Volendam) en november (Rotterdam) nog wel optredens!

Houd de agenda in de gaten, wie weet zie ik jullie bij een van deze optredens.

Liefs,
Rick

7 07, 2021

Weekendje Rotjeknor voor de Rotterdamse ReddingsBrigade!

Na vorige week te hebben mogen optreden in Limburg Slenaken, mag ik komend weekend weer naar Rotterdam voor twee optredens voor de Reddingsbrigade.

Op zaterdag geef ik me eerste optreden tijdens het sponsor diner in Beachbar Storm & Bistro. Om op zondagmiddag weer een show te verzorgen tijdens de Nesse sloepenrally die eindigt bij Beachclub Lake Seven in Zevenhuizen. Weer twee topevenementen via een opdrachtgever van voor de Corona, namelijk Dix Party Masters!! Ze weten me gelukkig weer te vinden, op naar komend weekend.

Liefs,
Rick

1 07, 2021

Eindelijk, we mogen weer!!

Na een slopende maandenlange coronatijd dan eindelijk weer mijn eerste officiële boeking. Heerlijk!

Een bekende opdrachtgever van voor de coronatijd: Kwabo Techniek BV, specialist in sierlijsten,  geeft a.s. zaterdag op de prachtige locatie “Parkhotel Het Gulpdal” in Slenaken een bedrijfsfeest. We gaan er een groots feest van maken! Wat zijn we er aan toe!

Liefs,
Rick

3 09, 2020

Kermis in Volendam 2020 wordt ook doorgeschoven naar 2021.

Waar we vorig jaar op de dijk nog groots feest hebben gevierd met z’n allen, geldt helaas ook voor de Volendamse Feestweek (Kermis in Volendam) , dat deze dit jaar niet mag plaatsvinden vanwege het Coronavirus. Ik zou aanstaande zondag in De Jozef hebben gezongen en maandag, net zoals vorig jaar, in café-restaurant de Vrijheid.

Liefs,
Rick