5 03, 2022

Corona gooit roet in het eten

Helaas zijn alle boekingen voor dit weekend geannuleerd, omdat ik na klachten positief ben getest op Corona… Op naar de komende weken dat ik met anti stoffen wel weer aan de bak kan!

2 03, 2022

Zondag een OPENBAAR ! optreden in Paviljoen De Wilgenplas !

Als de eerste kruitdampen van vrijdag zijn opgetrokken mag ik aankomende zondag weer een spetterend optreden verzorgen. Tijdens de show van Michael Oomen, genaamd SEE YOU ON SUNDAY, zal ik mijn Neil Diamond repertoire ten gehore brengen. De show start om 16.00 uur en zal rond 20.00 uur afgelopen zijn. De entree is gratis, dus kom op tijd! Het beloofd weer een ouderwets gezellige middag te worden na een lange Corona periode.

Tot zondag !!

Liefs,
Rick

28 02, 2022

Komende vrijdag bedrijfsfeest … een verlate kerstborrel !

We beginnen de maand maart goed met een aantal hele leuke optredens! Het eerste optreden is een bedrijfsfeest in Volendam. Een verlate kerstborrel bij het mooie bedrijf Tuijps Groep een bedrijf in keukens, tegels, sanitair, afbouw en totaal bouw. Kortom we gaan er komende vrijdag een fantastisch feest van maken!

Liefs,
Rick

3 02, 2022

Bedrijfsfeest van Ende Systems toch geannuleerd door Corona

Helaas met de stijgende aantallen qua Corona besmettingencijfers gaat het bedrijfsfeest van Ende Systems niet door. Een fantastisch feest waar ik o.a. met Django Wagner e.v.a. een fantastische show zou gaan neerzetten. Ondanks deze tegenvaller ziet het er voor de komende maanden wel weer positief uit met ook een aantal openbare optredens.

Klik hier om de agenda in te zien voor de komende maanden.

Liefs,
Rick